remove, weight loss, slim-4559326.jpg

Het welbekende jojo-effect: Net voor de vakantie nog even een crashdieet volgen of leven op 500 calorieën per dag met als doel snel veel afvallen in korte tijd. Als het is gelukt, zegt jouw brein dat je op vakantie weer lekker los mag gaan. Alles eten waar je zin in hebt, van fastfood tot de zoetste desserts en overheerlijke cocktails. Stop het jojo-effect en kies voor een gezonde balans!

Waarom kan je wel een paar weken heel streng zijn voor jezelf, maar niet langere tijd gezond leven? Heel simpel. Je bent veel te streng voor jezelf. Jezelf alles ontzeggen om snel veel gewicht te verliezen, heeft enkel resultaat op korte termijn. Wil je blijvend resultaat en je beter in je vel voelen? Volg dan geen crashdieet, maar verander je mindset en ga voor een gezond eetpatroon.

Bij een dieet gaat het de hele dag in je hoofd:
Ik mag niet meer snacken
Ik mag nooit meer een patatje
Ik mag nooit meer een wijntje
Ik mag helemaal niets meer, wat heeft het nog voor zin…

Heb je last van je knie, dan ga je naar de fysio om het probleem te verhelpen. Ben je verkouden en heb je keelpijn, dan ga je naar de huisarts of de apotheek voor keelpastilles. Waarom ga je bij overgewicht dan niet naar de dokter, diëtist of voedingsdeskundige voor de juiste aanpak, maar zoek je op internet naar shakes, pillen of crashdieten die ervoor zorgen dat je snel afvalt? Het zal zeker even helpen, maar zodra je stopt en doorgaat met wat je je hele leven al hebt gedaan, dan kom je onherroepelijk weer aan. En meestal komen er nog een paar kilo’s extra bij.

Door terug te gaan naar de basis
pas jij voorgoed je leefstijl aan.

Met een gezonde leefstijl
hoef jij nooit meer op dieet.


Sabrina & Patricia
Voedingsdeskundigen

Portrait_balance

Is het tijd voor een gezondere leefstijl?

Kies voor een gezonde balans in je leven en je zult merken dat je je veel beter en fitter gaat voelen. Het aanpassen van je mindset omtrent afvallen en het veranderen van je leefstijl betekent niet dat je nooit meer een patatje, een gebakje of een cocktail mag. Het gaat erom dat je bewuste keuzes omtrent je voeding maakt. In het begin is dit moeilijk en soms frustrerend, want je valt niet in 4 weken 10 kilo af, maar in 4 weken 4 kilo. Maar over 8 weken heb je er 8 kilo af en over een halfjaar zelfs tot wel 24 kilo. Het grote verschil is dat je niet steeds opnieuw hoeft te beginnen met een crashdieet, maar jouw mindset en leefstijl blijvend aanpast met als resultaat: Weg jojo-effect!

Het belangrijkste wat jij moet doen, is jezelf deze vraag stellen: Wat wil IK nu echt? Kijk niet naar een ander, maar kijk naar jezelf in de spiegel en geef eerlijk antwoord op de vraag wat jij nu echt wil. Het is niet gek dat je in paniek raakt bij deze vraag en dat je een soort weerstand ervaart. Of juist zoekt naar excuses. Je moet jezelf blootgeven en dat is niet fijn. Voor jezelf kiezen, voor jezelf opkomen en gewoon jezelf kunnen zijn dat vergt lef en durf. Stel jezelf kwetsbaar op en durf hulp te vragen!

Wat kan Dutch Diet voor jou betekenen?

Hoe fijn is het om nooit meer op dieet te hoeven, gewoon elke dag lekker te kunnen eten, elke verjaardag een feestje is en je uitkijkt naar de vakantie in plaats van te stressen dat je weer in bikini moet? Met de Dutch Diet Methode is dat verleden tijd en ga jij nooit meer op dieet. Wij helpen jou in ons online coaching traject om je mindset te veranderen en met onze gezonde weekmenu’s en voedingsschema’s leer je hoe je jouw leefstijl beter in balans krijgt. Niet minder eten, maar beter eten. Het enige wat jij moet doen is: Goed voor jezelf zorgen!

5d68e97dc7269

In 10 maanden tijd ben ik 45 kilo afgevallen. Dutch Diet heeft voor mij betekend dat ik op een gezonde manier kan leven. Ik zit super goed in mijn vel en ben veel fitter! Blij en trots ben ik eigenlijk wel dat ik dit toch maar even geflikt heb!

Kirsten
1-op-1 coaching

Kirsten_ervaringen

In het verleden had ik wel vaker een dieet gevolgd, dat ging even goed, maar na een tijdje was dat niet meer vol te houden. Inmiddels ben ik 32 kilo afgevallen en weeg nu 115 kilo. Jullie hebben mijn leven veranderd en daar zijn mijn vrouw en ik jullie erg dankbaar voor.

Bert
1-op-1 coaching

Bert-ervaringen

LET'S EAT! Jouw nieuwe way of life begint nu

Bestel nu ons nieuwste boek: Let’s eat! Nooit meer op dieet.

Verander je lifestyle & mindset en zorg ervoor dat je nooit meer op dieet hoeft. We hebben 8 weekmenu's met zorg samengesteld voor jou (mannen en vrouwen), zodat jij leert hoe je blijvend je leefstijl kunt aanpassen. Prachtige succesverhalen en een persoonlijk verhaal van Patricia hoe zij haar eetstoornis overwon. Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!