Ervaring DutchDiet Kirsten

-45 KILO

Dutch Diet heeft voor mij betekend dat ik op een gezonde manier kan leven. Ik zit super goed in mijn vel en ben veel fitter!

Ook heb ik geleerd dat ik best veel "moet" eten, dat deed ik vroeger niet met als gevolg dat ik 's avonds trek had in iets lekkers en dan pak je toch vaak de verkeerde dingen…. Nu eet ik lekker, gevarieerd en veel en het allerfijnste is dat ik me niet schuldig hoef te voelen, want gezond eten is zo lekker.

In 10 maand tijd ben ik 45 kilo afgevallen. Voor mij heeft Corona dus goed uitgepakt en verdwenen de kilo's als sneeuw voor de zon.

Blij en trots ben ik eigenlijk wel dat ik dit toch maar even geflikt heb!

Kirsten

Dutch Diet werkt wel! - 32 kilo

Op 1 maart 2021 ben ik begonnen met een 1 op 1 coaching van Dutch Diet. Mijn gewicht was enkele weken daarvoor, 147 kilo en ik vond het wel weer eens tijd om een dieet te gaan volgen. In het verleden had ik wel vaker een dieet gevolgd, dat ging even goed, maar na een tijdje was dat niet meer vol te houden. Mijn werkgever (JenS Security) was bereid om de kosten van de 1 op 1 coaching op zich te nemen, waar ik nog steeds erg dankbaar voor ben. Ik ben samen met mijn vrouw naar Klazienaveen gereden en heb voor het eerst de zussen Sabrina en Patricia ontmoet en zijn zeer gastvrij ontvangen. Er werden veel vragen gesteld, wat eet je graag en wat niet en daar hebben zij voor mij een weekmenu van gemaakt. Elke week kreeg ik een ander menu, waar ik me aan moest houden. Inmiddels zijn we 9 maanden verder en ben 32 kilo afgevallen en weeg nu 115 kilo. Ook mijn buikomvang is in die 9 maanden van 152 cm naar 129 cm gegaan.

Ik ga gewoon door met het Dutch Diet en wil zeker nog 8 kilo afvallen. (En misschien nog wel meer) Het gaat nu niet meer zo hard als voorheen, maar ik val nog wel steeds af. Dank jullie wel Sabrina en Patricia, jullie hebben mijn leven veranderd en daar zijn mijn vrouw en ik jullie erg dankbaar voor.

Hoop dat meer mensen, die serieus willen afvallen, zich bij jullie melden.

Bert

Ervaring DutchDiet Bert
Ervaring DutchDiet Lise

WOW!

Lise is echt uit haar comfortzone gestapt en doet dit gewoon eventjes! Wij hebben haar 1 op 1 mogen begeleiden tijdens de Corona periode en zie het resultaat.

Super trots zijn wij op Lise hoe zij haar transformatie heeft ondergaan. Prachtig om te zien!

Lise

-20 KILO

Door de omstandigheden van de afgelopen 2 jaar ivm Corona ben ik enorm veel kilo's aangekomen. Kon mijn normale schema van voetbal, sportschool en naar school fietsen niet uitvoeren. Totdat ik mijn zwaarste punt had bereikt. Alles zat daardoor tegen. Maar mijn moeder Patricia kwam het boek tegen op Facebook en leek het een goed idee om samen dit te gaan proberen. Deze nieuwe leefstijl bevalt me goed. Erg blij dat we deze stap destijds hebben gezet.

Kayleigh

Ervaring DutchDiet Kayleigh
Ervaring DutchDiet Patricia

In 9 maanden - 58,7 kilo

Al een lange tijd zat ik niet lekker in mijn vel, probeerde wat af te vallen, maar faalde steeds. Ik at blijkbaar te weinig en kreeg in de avonduren snel trek. Ben 17 maart op eigen houtje begonnen viel 7,9 kilo af, maar bleef staan en had geen motivatie meer. Toen kwam ik Dutch Diet tegen. 2 mei ben ik daarmee begonnen en viel op mijn 4e weegmoment (27 mei) nog eens 13 kilo af!

De 6 eetmomenten kom ik met gemak door. Ben er nog langer niet, maar ik zal doorgaan!

UPDATE:

17 december 2022 staat de teller op -58,7 kilo

Patricia

Had ik dit maar eerder ontdekt

Na 4 jaar lang diëten, te hebben gesport en er geen gram afging was ik het helemaal zat. Ik wist niet meer hoe ik van die ellendige kilo's af kon komen. Nadat ik in een kledingwinkel was en tig jurkjes had gepast wist ik het zeker! Het roer moest om. Maar hoe?
Ik at al niet veel en was vaak chagrijnig, omdat ik de hele dag door honger had en er geen kilo afging. Totdat de eigenaresse mij vertelde over Dutch Diet en haar man er veel van was afgevallen. Gelijk het boek gekocht ipv een mooi jurkje.

Tot mijn verbazing zag ik dat je best veel moet eten op een dag. En ja hoor, het werkt! In totaal ben ik 13 kilo afgevallen vanaf begin april. Ik wil nog graag 7 kilo afvallen, maar ook dat gaat mij lukken met deze nieuwe levensstijl.
Ik vind het geen dieet, want je mag veel en lekker eten. Ik raad het iedereen aan! Had ik dit maar veel eerder ontdekt….

Dankjewel Dutch Diet, dankzij jullie zit ik weer beter in mijn vel.

Mirella

Ervaring DutchDiet Mirella
Ervaring DutchDiet Kerina

Van 2x insuline spuiten per dag naar 1x spuiten

Ik ben inmiddels een klein jaar onderweg met jullie gezonde leefstijl. Het is echt een leefstijl geworden. Jullie methode voelt voor mij absoluut niet als een dieet. Ik heb helemaal mijn weg gevonden, dankzij jullie boek dat ik vorig jaar heb gewonnen.

Nooit gedacht dat dat het keerpunt zou zijn.  Het gaat zo goed, dat ik mijn persoonlijke doel inmiddels heb behaald. Ik ben van 2x insuline spuiten per dag naar 1x spuiten gegaan. Ook kan ik nu ook 2 kledingmaten kleiner gaan shoppen.

Groetjes Kerina

Door Dutch Diet heb ik een hele andere mindset

Nadat ik een promotiefoto van mijzelf had gezien voor mijn werk zag ik dat er iets moest gebeuren. Daarna werd mijn dochter ook nog eens ten huwelijk gevraagd. Met dit als doel in mijn achterhoofd bedacht ik mij er moet wat gebeuren. Toch maar weer die strijd aangaan?
Door een niet goed werkende schildklier en de overgang was ik weer gegroeid. Daarnaast geswitcht van baan met onregelmatige diensten. Waardoor ik 's avonds bij thuiskomst te veel 'verkeerde' dingen at. En juist op dat moment zag ik op RTV Drenthe Monique voorbijkomen en werd er verteld over Dutch Diet. Ze deelde veel recepten op sociale media en dat triggerde mij. Haar een berichtje gestuurd en naar aanleiding daarvan het boek gekocht.

De eerste week dacht ik dit komt niet goed. Zoveel eten en nog lekker ook. Maar ongelooflijk in week 1, viel ik al 2.3 kg af door heerlijke recepten en geen hongergevoel. Inmiddels week 7 en 9 kg kwijt. Meerdere mensen ook enthousiast gemaakt die daardoor ook het boek gekocht hebben. Mijn doel is nog 11 eraf maar vooral lekker in mijn vel zitten. Meer energie. En niet te vergeten een stralende slankere moeder van de bruid. Dank je wel dames van Dutch Diet voor de andere mindset!

Carolien

Ervaring DutchDiet Carolien
Ervaring DutchDiet Miranda

Gewoon doen! -64 KILO

Dutch Diet...ik had er nog nooit van gehoord. Op een gegeven moment kwam er via Facebook wat voorbij van Dutch Diet.. Ik zag foto's van mensen die slanker werden, maar dacht: ach...dat zal wel, maar geloven deed ik dat niet. Zal het wel echt zo zijn? Is het niet gefotoshopt?
Tot er op een dag een foto voorbij kwam van iemand die ik kende. Toen begon ik te twijfelen: zou het dan toch echt zijn? Jarenlang heb ik mezelf weggecijferd, mede door gezondheidszorgen in mijn gezin en in dat van mijn ouders. Geen tijd om voor mezelf te zorgen en om mezelf op de eerste plaats te zetten. Nee ik moest zorgen voor mensen, want die hebben mijn hulp veel harder nodig.

Na het zien van die ene foto op Facebook, heb ik in de zomer van 2021 het boek : Gewoon Puur en Gezond eten van Dutch Diet aangeschaft. Ik dacht alleen maar: we gaan hieraan beginnen en we zien het wel. Na 4 weken ging het best lekker en ik dacht: ik schaf het andere boek Let's eat ook aan! Ik was verbaasd hoe weinig moeite het me kostte om hiermee door te gaan.

Nu...1 jaar later, ben ik enorm blij dat ik die stap toen heb gezet. Ik heb voor mezelf gekozen, mijn levensstijl is compleet veranderd...Week na week viel ik af met gewoon NORMAAL eten. Na een jaar was ik gewoon meer dan 62 kilo kwijt!! Ik heb een compleet ander uiterlijk gekregen. Ik heb nu kleding aan, die ik altijd voorbij liep, want daar paste ik toch niet in. Ik heb nu een gewicht, waar ik nooit van durfde te dromen. Zo blij met mijn nieuwe IK! En dit allemaal dankzij Dutch Diet.

De boeken met de weekmenu's en tips geven mij nu nog steeds veel houvast. Maar ook deze 2 geweldige, lieve dames, met hun positieve feedback en berichten hebben mij een enorme boost gegeven om door te gaan. Ik raad iedereen aan om dit te gaan doen, want ook jij kan dit! Gewoon doen!

Miranda

Je maakt zelf bepaalde keuzes

Heb in het begin van Corona het boek van Dutch Diet gekocht o.a. door goede recensies van mensen in de omgeving! Maar na 1,5 jaar lag het boek d'r nog steeds, wel in gebladerd maar niet beginnen! Totdat er een oproep was via RTV Drenthe om je aan te melden om de online Academy van Dutch Diet te volgen. Dus aangemeld met het idee van: Zijn veel die dat willen en kans klein etc. Maar wat schetste mijn verbazing? Ik kreeg een mail dat ik 1 van de gelukkigen was!  Nou ja gelukkigen!? Jazeker! Want na 8 weken ben ik nu 10,5 kilo zonder al teveel moeite afgevallen. In het begin zat het ook tegen. Kreeg hielspoor en kon niet meer wandelen, maar dat pak ik, na behandeling, weer op. Ik kijk nu bewuster op de etiketten en vergelijk dezelfde producten met elkaar. Het eten is zeer gevarieerd en soms ook makkelijk aan te passen als je iets niet lust. Het hele gezin eet inmiddels mee. En vinden het ook lekker!

Een dieet wil ik het niet noemen. Je kunt ook gerust een avondje doorzakken zonder je schuldig te voelen en je pakt de andere dag de draad gewoon weer op. Je maakt zelf bepaalde keuzes. Ik zeg: Begin vandaag nog en ervaar het zelf!

Monique

Ervaring DutchDiet Monique

LET'S EAT! Jouw nieuwe way of life begint nu

Bestel nu ons nieuwste boek: Let’s eat! Nooit meer op dieet.

Verander je lifestyle & mindset en zorg ervoor dat je nooit meer op dieet hoeft. We hebben 8 weekmenu's met zorg samengesteld voor jou (mannen en vrouwen), zodat jij leert hoe je blijvend je leefstijl kunt aanpassen. Prachtige succesverhalen en een persoonlijk verhaal van Patricia hoe zij haar eetstoornis overwon. Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!