IMG_0179-Enhanced-NR

Hi! Wij zijn de zussen Patricia & Sabrina. Samen helpen we jou op een relaxte en toegankelijke manier om een gezonde leefstijl te omarmen. Weet je, toen we in 2017 begonnen, hadden we zelf al van alles geprobeerd: diëten die niet werkten en allerlei te-mooi-om-waar-te-zijn beloftes. Jep, ook wij trapten erin! Maar, laten we eerlijk zijn, er is geen magische pil voor gewichtsverlies zonder dat je er zelf iets voor doet.

Fast forward naar nu: we hebben meer dan duizenden boeken verkocht en zijn superblij met onze online Academy en persoonlijke coaching. Duizenden mensen hebben al plezier gehad van onze zelf ontwikkelde Dutch Diet Methode. En daar zijn we best wel trots op!

Dus, wat is ons geheim? Nou, we houden het simpel en dichtbij huis. Terug naar brood, aardappelen en groente. Ja, goede Hollandse kost, maar dan met een frisse twist. Natuurlijk hebben we ook pasta's en andere wereldse gerechten in onze weekmenu's. Maar één ding is zeker: binnen 30 minuten zet jij een gezond en smakelijk gerecht op tafel waar het hele gezin van geniet!

In 2016 begonnen we ons echt te verdiepen in voeding, afvallen en bewegen. Het werd ons toen al snel duidelijk: “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Voorheen zagen ook wij door de bomen het bos niet meer in dieetland. De één is lyrisch over een bepaalde afslankpil, de andere doet het goed op shakes, weer een ander verbant aardappelen en brood uit zijn leven.

Na heel wat verdieping en een aantal jaren verder weten wij uit ervaring dat je met gezonde en gevarieerde producten een heel fijn leven kunt leiden. Waarbij je je eigenlijk niks ontzegt, je mag af en toe een wijntje, wat lekkers bij de koffie en kunt heerlijk vakantie vieren zonder steeds buiten je boekje te gaan. Je maakt weloverwogen keuzes en je bereidt je eetweek net als je werkweek goed voor. Haal de boodschappen in huis. Kook vers als dat kan en anders een potje. Helemaal prima.

De wens voor het creëren van een gezonde leefstijl zonder diëten en jojo-effect komt grotendeels voort uit onze eigen ervaringen met voeding. De haat-liefdeverhouding die we ermee hadden, een verleden waarin anorexia een rol speelde bij Patricia… Deze belangrijke drijfveren hebben ons de kracht gegeven om onze eigen methode te ontwikkelen en daarmee heel veel mensen te kunnen helpen.

GadoGado
IMG_0391-Enhanced-NR

Waar staan wij voor?

Enkele kernwoorden die voor ons en onze methode van belang zijn: energie, (zelf)bewust en eenvoud. Energie is ons magische woord. We willen dat jij je ook zo energiek en vitaal voelt als wijzelf door het omarmen van de Dutch Diet leefstijl. Door onze methode gaat afvallen makkelijker. Je hoeft minder energie te steken in het afvallen, waardoor je meer tijd over houdt voor andere dingen.

Jezelf kunnen zijn en lekker in je vel zitten, dat is belangrijk! Niet de noodzaak voelen om met een killerbody te paraderen over het strand. Nee, je gewoon lekker voelen in je eigen lijf en zelfverzekerder in het leven staan.

Geen grote veranderingen, geen ingewikkelde voedingsschema’s. Een no-nonsense aanpak met typische Hollandse kost. Verstandige voedingskeuzes maken en een evenwichtige leefstijl creëren.

Waar blinken wij in uit?

Eerlijk
De Dutch Diet methode is ontwikkeld op basis van eigen ervaringen. Wij worstelden zelf ook met ons gewicht en diëten. Als voedings- en ervaringsdeskundigen hebben wij zelf met vallen en opstaan gekozen om door te gaan en onze eigen methode te verfijnen.

Realistisch
In de wereld van diëten word je veel beloofd. Nooit meer chocolade eten is niet heel realistisch. En 25 kilo afvallen in 2 maanden al helemaal niet. Dutch Diet doet daar niet aan mee. Resultaat is afhankelijk van meerdere factoren, de voornaamste zijn geduld en doorzettingsvermogen. Wij vragen geen ingrijpende aanpassingen van je en juist daardoor boekt Dutch Diet goede resultaten.

Toegankelijk
Nergens voel jij je vertrouwder dan in je eigen omgeving. Dat vormt de kern van de Dutch Diet methode. Wij bekijken jouw persoonlijke situatie en werken enkel met producten die je met de paplepel zijn ingegoten. Smaken die je al kent en waar je vertrouwd mee bent. Oer-Hollands.

Cover boek

Ontdek de Dutch Diet methode

Met de Dutch Diet methode leer je, via onze 1-op-1 coaching of online academies, stap voor stap gezonder eten en een sterke mindset ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat je meer inzicht krijgt in voedzame voeding en zelf gezonde keuzes leert maken. Zo behoud je de balans tussen voedzaam eten en genieten van minder gezonde dingen. Je boodschappen haal je gewoon bij de supermarkt en het avondeten staat binnen 30 minuten op tafel. Ideaal voor een druk gezin.

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!