Ga terug

Cannelloni met een twist!

Een verrassend recept van Dutch Diet: Cannelloni met een twist!! Een heerlijk Italiaans pastagerecht met gevulde buisjes en saus, gegratineerd met kaas uit de oven!!
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

  • 5 stuks Cannelloni
  • 1 stuk sjalot
  • 6 stuk cherrytomaten
  • 3 el tomatensaus
  • 175 gram spinazie
  • 100 gram crème fraîche light
  • 30 gram hüttenkäse
  • 20 gram geitenkaas
  • 1 snuf zout en peper
  • 1 el koolzaadolie

Instructies
 

  • Fruit het fijn gesneden sjalotje in een koekenpan met wat koolzaadolie.
  • Voeg de spinazie en gehalveerde cherrytomaten toe.
  • Meng de crème fraîche en hüttenkäse erdoor.
  • Vul de cannelloni met bovenstaande mengsel.
  • Plaats de cannelloni in een ingevette ovenschaal, bestrooi met geitenkaas.
  • Bak de cannelloni tot de aas gesmolten en de cannelloni gaar is.
  • Dit gerecht bevat slecht 417 kcal!
  • Buon Appetito!!
Trefwoord Pasta, Dutch Diet, Cannelloni