Cannelloni met een twist!
Een verrassend recept van Dutch Diet: Cannelloni met een twist!! Een heerlijk Italiaans pastagerecht met gevulde buisjes en saus, gegratineerd met kaas uit de oven!!
Ingrediënten
- 5 stuks Cannelloni
- 1 stuk sjalot
- 6 stuk cherrytomaten
- 3 el tomatensaus
- 175 gram spinazie
- 100 gram crème fraîche light
- 30 gram hüttenkäse
- 20 gram geitenkaas
- 1 snuf zout en peper
- 1 el koolzaadolie
Instructies
- Fruit het fijn gesneden sjalotje in een koekenpan met wat koolzaadolie.
- Voeg de spinazie en gehalveerde cherrytomaten toe.
- Meng de crème fraîche en hüttenkäse erdoor.
- Vul de cannelloni met bovenstaande mengsel.
- Plaats de cannelloni in een ingevette ovenschaal, bestrooi met geitenkaas.
- Bak de cannelloni tot de aas gesmolten en de cannelloni gaar is.
- Dit gerecht bevat slecht 417 kcal!
- Buon Appetito!!