Ga terug

Gebakken aardappelen met kabeljauwfilet en groenten uit de oven.

Een echt heerlijk Hollands gerecht met aardappelen en vis.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Porties 1 persoon

Ingrediƫnten
  

  • 125 gram opbakaardappelen
  • 125 gram kabeljauwfilet
  • 125 gram bloemkool
  • 125 gram sperziebonen
  • 2 el koolzaadolie
  • 1 el ras el hanout bijvoorbeeld merk Euroma Jonnie Boer
  • 1 snuf peper en zout

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Was de bloemkool en snijd in kleine roosjes.
  • Leg de bloemkoolroosjes en de boontjes op een bakplaat die bekleed is met bakpapier.
  • Verdeel hierover 1 el koolzaadolie en 1 el ras el hanout kruiden en roer goed door.
  • Bak de groenten in ongeveer 15 minuten.
  • Bak ondertussen de opbakaardappelen en de kabeljauw met koolzaadolie.
  • Geniet van dit heerlijke verassende gerecht.