Gebakken aardappelen met kabeljauwfilet en groenten uit de oven.
Een echt heerlijk Hollands gerecht met aardappelen en vis.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
- 125 gram opbakaardappelen
- 125 gram kabeljauwfilet
- 125 gram bloemkool
- 125 gram sperziebonen
- 2 el koolzaadolie
- 1 el ras el hanout bijvoorbeeld merk Euroma Jonnie Boer
- 1 snuf peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Was de bloemkool en snijd in kleine roosjes.
Leg de bloemkoolroosjes en de boontjes op een bakplaat die bekleed is met bakpapier.
Verdeel hierover 1 el koolzaadolie en 1 el ras el hanout kruiden en roer goed door.
Bak de groenten in ongeveer 15 minuten.
Bak ondertussen de opbakaardappelen en de kabeljauw met koolzaadolie.
Geniet van dit heerlijke verassende gerecht.