Gebakken aardappelen met kabeljauwfilet en groenten uit de oven.
Een echt heerlijk Hollands gerecht met aardappelen en vis.
Ingrediënten
- 125 gram opbakaardappelen
- 125 gram kabeljauwfilet
- 125 gram bloemkool
- 125 gram sperziebonen
- 2 el koolzaadolie
- 1 el ras el hanout bijvoorbeeld merk Euroma Jonnie Boer
- 1 snuf peper en zout
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Was de bloemkool en snijd in kleine roosjes.
- Leg de bloemkoolroosjes en de boontjes op een bakplaat die bekleed is met bakpapier.
- Verdeel hierover 1 el koolzaadolie en 1 el ras el hanout kruiden en roer goed door.
- Bak de groenten in ongeveer 15 minuten.
- Bak ondertussen de opbakaardappelen en de kabeljauw met koolzaadolie.
- Geniet van dit heerlijke verassende gerecht.