Gebakken aardappelen met kabeljauwfilet en groenten uit de oven.

Gebakken aardappelen met kabeljauwfilet en groenten uit de oven.

Een echt heerlijk Hollands gerecht met aardappelen en vis.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

  • 125 gram opbakaardappelen
  • 125 gram kabeljauwfilet
  • 125 gram bloemkool
  • 125 gram sperziebonen
  • 2 el koolzaadolie
  • 1 el ras el hanout bijvoorbeeld merk Euroma Jonnie Boer
  • 1 snuf peper en zout

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Was de bloemkool en snijd in kleine roosjes.
  • Leg de bloemkoolroosjes en de boontjes op een bakplaat die bekleed is met bakpapier.
  • Verdeel hierover 1 el koolzaadolie en 1 el ras el hanout kruiden en roer goed door.
  • Bak de groenten in ongeveer 15 minuten.
  • Bak ondertussen de opbakaardappelen en de kabeljauw met koolzaadolie.
  • Geniet van dit heerlijke verassende gerecht.

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept