Ga terug

Heerlijk pasta gerecht voor in het weekend!

Wil je een snel, makkelijk en lekker gerecht waar iedereen aan tafel van smult dan moet je dit gerecht zeker proberen; Volkoren pasta met spinazie, kipgehakt, rode ui, roomkaas en pijnboompitten.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 500 gram volkoren pasta
  • 300 gram kipgehakt
  • 600 gram spinazie à la crème
  • 2 rode uien
  • 185 gram Philadelphia roomkaas light knoflook & fijne kruiden
  • 30 gram pijnboompitten
  • 1 el koolzaadolie

Instructies
 

  • Kook de volkoren pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Snijd de rode uien fijn.
  • Verhit wat koolzaadolie in een koekenpan en bak het gehakt rul en bruin.
  • Voeg de ui toe en bak 2 à 3 minuten mee.
  • Voeg de spinazie à la crème en roomkaas toe en verwarm door voor ongeveer 10 minuten.
  • Rooster de pijnboompitten in een andere koekenpan op midden-laag vuur.
  • Serveer de pasta op een mooi diep bord, plaats het gehakt-spinazie mengsel erover heen en bestrooi met de pijnboompitten.
  • GENIETEN!!