Heerlijk pasta gerecht voor in het weekend!

Heerlijk pasta gerecht voor in het weekend!

Wil je een snel, makkelijk en lekker gerecht waar iedereen aan tafel van smult dan moet je dit gerecht zeker proberen; Volkoren pasta met spinazie, kipgehakt, rode ui, roomkaas en pijnboompitten.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 500 gram volkoren pasta
  • 300 gram kipgehakt
  • 600 gram spinazie à la crème
  • 2 rode uien
  • 185 gram Philadelphia roomkaas light knoflook & fijne kruiden
  • 30 gram pijnboompitten
  • 1 el koolzaadolie

Instructies
 

  • Kook de volkoren pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Snijd de rode uien fijn.
  • Verhit wat koolzaadolie in een koekenpan en bak het gehakt rul en bruin.
  • Voeg de ui toe en bak 2 à 3 minuten mee.
  • Voeg de spinazie à la crème en roomkaas toe en verwarm door voor ongeveer 10 minuten.
  • Rooster de pijnboompitten in een andere koekenpan op midden-laag vuur.
  • Serveer de pasta op een mooi diep bord, plaats het gehakt-spinazie mengsel erover heen en bestrooi met de pijnboompitten.
  • GENIETEN!!

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept