
Heerlijk pasta gerecht voor in het weekend!
Wil je een snel, makkelijk en lekker gerecht waar iedereen aan tafel van smult dan moet je dit gerecht zeker proberen; Volkoren pasta met spinazie, kipgehakt, rode ui, roomkaas en pijnboompitten.
Ingrediënten
- 500 gram volkoren pasta
- 300 gram kipgehakt
- 600 gram spinazie à la crème
- 2 rode uien
- 185 gram Philadelphia roomkaas light knoflook & fijne kruiden
- 30 gram pijnboompitten
- 1 el koolzaadolie
Instructies
- Kook de volkoren pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Snijd de rode uien fijn.
- Verhit wat koolzaadolie in een koekenpan en bak het gehakt rul en bruin.
- Voeg de ui toe en bak 2 à 3 minuten mee.
- Voeg de spinazie à la crème en roomkaas toe en verwarm door voor ongeveer 10 minuten.
- Rooster de pijnboompitten in een andere koekenpan op midden-laag vuur.
- Serveer de pasta op een mooi diep bord, plaats het gehakt-spinazie mengsel erover heen en bestrooi met de pijnboompitten.
- GENIETEN!!