Ga terug
Recept parelcouscous met gekookt eitje

Parelcouscous met gekookt eitje

Gang Hoofdgerecht
Porties 1

Ingrediƫnten
  

  • 50 gram parelcouscous
  • 1 ei
  • 1 lente-ui in dunne ringen gesneden
  • 1/4 limoen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel honing
  • 1 snufje peper en zout

Instructies
 

  • Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel af met koud water en laat uitlekken.
  • Kook het ei, pel en snijd in kwarten.
  • Maak de limoendressing door het sap en de rasp van de limoen te combineren met de olijfolie, honing, zout en peper. Meng goed.
  • Meng in een grote kom de parelcouscous en lente-uitjes. Giet de limoendressing over de couscous en meng goed.
  • Verdeel de parelcouscous over het bord en garneer met de gekookte eieren.