Parelcouscous met gekookt ei & lente-ui

Recept parelcouscous met gekookt eitje

Parelcouscous met gekookt eitje

Gang Hoofdgerecht
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 50 gram parelcouscous
  • 1 ei
  • 1 lente-ui in dunne ringen gesneden
  • 1/4 limoen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel honing
  • 1 snufje peper en zout

Instructies
 

  • Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel af met koud water en laat uitlekken.
  • Kook het ei, pel en snijd in kwarten.
  • Maak de limoendressing door het sap en de rasp van de limoen te combineren met de olijfolie, honing, zout en peper. Meng goed.
  • Meng in een grote kom de parelcouscous en lente-uitjes. Giet de limoendressing over de couscous en meng goed.
  • Verdeel de parelcouscous over het bord en garneer met de gekookte eieren.

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept