indonesische Gado Gado met kroepoek

Gado Gado

Gang Hoofdgerecht
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 50 gram boemboe gadogado saus
  • 100 gram bloemkool
  • 100 gram broccoli
  • 100 gram zilvervliesrijst
  • 50 gram komkommer
  • 50 gram wortelen
  • 10 gram kroepoek
  • 1 ei

Instructies
 

  • Kook de bloemkool, broccoli en wortelen in 20 minuten beetgaar, laat deze daarna afkoelen
  • Kook ondertussen de rijst en de Gado Gado saus volgens de aanwijzing op de verpakking
  • Kook het ei 8 minuten
  • Snijd de komkommer in dunne reepjes en doe deze in een kom, net als de inmiddels afgekoelde groenten en de kroepoek
  • Serveer de saus en rijst warm en de groentes en kroepoek koud. Heb je liever andere groentes? Geen probleem, varieer met wat je lekker vindt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept