indonesische Gado Gado met kroepoek

Gado Gado

Gang Hoofdgerecht
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 50 gram boemboe gadogado saus
  • 100 gram bloemkool
  • 100 gram broccoli
  • 100 gram zilvervliesrijst
  • 50 gram komkommer
  • 50 gram wortelen
  • 10 gram kroepoek
  • 1 ei

Instructies
 

  • Kook de bloemkool, broccoli en wortelen in 20 minuten beetgaar, laat deze daarna afkoelen
  • Kook ondertussen de rijst en de Gado Gado saus volgens de aanwijzing op de verpakking
  • Kook het ei 8 minuten
  • Snijd de komkommer in dunne reepjes en doe deze in een kom, net als de inmiddels afgekoelde groenten en de kroepoek
  • Serveer de saus en rijst warm en de groentes en kroepoek koud. Heb je liever andere groentes? Geen probleem, varieer met wat je lekker vindt!

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept