Flammkuchen met groenten, ham en ui

Recept Flammkuchen Dutch Diet

Dutch Diet Flammkuchen

Gang Hoofdgerecht, lunch
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 1/2 portie kant-en-klaar flammkuchendeeg van bijv. JAN
  • 1 kleine prei (in dunne ringen gesneden)
  • 10 cherrytomaatjes (gehalveerd)
  • 4 plakjes rauwe ham
  • 60 gram zure room light
  • 1/2 kleine rode ui (in dunne ringen gesneden)
  • 1 snufje peper en zout

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 220°C.
  • Rol het kant-en-klare flammkuchendeeg uit en leg het op de bakplaat
  • Smeer de zure room light gelijkmatig over het deeg, maar laat een kleine rand aan de buitenkant vrij. Breng op smaak met zout en peper.
  • Verdeel de prei, tomaat, rauwe ham en rode ui gelijkmatig over de zure room.
  • Bak de flammkuchen in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten, of tot de randen goudbruin en knapperig zijn.
  • Haal de flammkuchen uit de oven, laat een minuutje afkoelen en snijd vervolgens in stukken.

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept