Broccoli-pastinaak stamppot met zoete aardappel

Recept broccoli-pastinaak recept - Dutch Diet

Broccoli-pastinaak stamppot

Gang Hoofdgerecht
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 150 gram broccoli
  • 100 gram pastinaak
  • 100 gram zoete aardappel
  • 20 gram rucola
  • 20 gram magere spekblokjes
  • 1 rundersaucijs
  • Snuf peper en zout
  • 1 tl koolzaadolie of olijfolie

Instructies
 

  • Schil de zoete aardappelen en pastinaak, snijd in gelijke stukken en kook in 20 minuten gaar.
  • Snijd de broccoli in roosjes en kook in 8 minuten in een grote pan met water, giet af en laat uitlekken.
  • Bak ondertussen de spekblokjes en de rundersaucijs in een pan met een scheut koolzaad- of olijfolie.
  • Stamp de zoete aardappelen, pastinaak en broccoli tot een puree en breng op smaak met peper en zout.
  • Meng de spekblokjes erdoor en serveer met de rundersaucijs.

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept