Broccoli-pastinaak stamppot met zoete aardappel

Recept broccoli-pastinaak recept - Dutch Diet

Broccoli-pastinaak stamppot

Gang Hoofdgerecht
Porties 1

Ingrediënten
  

  • 150 gram broccoli
  • 100 gram pastinaak
  • 100 gram zoete aardappel
  • 20 gram rucola
  • 20 gram magere spekblokjes
  • 1 rundersaucijs
  • Snuf peper en zout
  • 1 tl koolzaadolie of olijfolie

Instructies
 

  • Schil de zoete aardappelen en pastinaak, snijd in gelijke stukken en kook in 20 minuten gaar.
  • Snijd de broccoli in roosjes en kook in 8 minuten in een grote pan met water, giet af en laat uitlekken.
  • Bak ondertussen de spekblokjes en de rundersaucijs in een pan met een scheut koolzaad- of olijfolie.
  • Stamp de zoete aardappelen, pastinaak en broccoli tot een puree en breng op smaak met peper en zout.
  • Meng de spekblokjes erdoor en serveer met de rundersaucijs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept