Pizza wrap

Een pizza eten zonder je schuldig te voelen!

Ingrediënten voor 1 persoon:

1 volkoren wrap groot

75 gram runder gehakt

20 geraspte kaas 30+

1 tl koolzaadolie

75 gram gezeefde tomaten

halve ui

halve paprika

4 cherrytomaatjes

1 el Griekse yoghurt 0% vet

20 gram rucola

kruiden: peterselie, knoflookpoeder, peper en zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Pel en snipper de ui, snijd de paprika en tomaatjes in partjes

Verhit de koolzaadolie in een koekenpan en bak de ui en paprika. Voeg het gehakt toe en breng op smaak met peper en zout.

Leg de wrap op de bakplaat en bestrijk met de tomatenpasta.

Verdeel vervolgens het gehakmengsel eroverheen en bestrooi met de geraspt kaas.

Verwarm de wrap ongeveer 6 minutn in de oven.

Meng ondertussen de Griekse yoghurt met knoflooppoeder, peterselie en peper en zout.

Haal de wrap uit de oven, leg op een bord en verdeel de rucola en yoghurtsaus eroverheen.