HEERLIJK SNEL EN SUPER VOEDZAAM GERECHT

CHIPOLATA MET BLOEMKOOLRIJST

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 100 gram runderchipolata
  • 200 gram bloemkoolrijst
  • 75 gram komkommer
  • 75 gram tomaten
  • 1 tl paprika poeder
  • zout en peper
  • koolzaadolie

Bereidingswijze

  • Bak de runderchipolata in een koekenpan met een scheutje koolzaadolie.
  • Was ondertussen de komkommer en tomaten en snijd in plakjes/partjes.
  • Bak de bloemkoolrijst in een andere koekenpan met een scheutje koolzaadolie in ongeveer 2 minuten beetgaar. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
  • Schep de bloemkoolrijst, runderchipolata, komkommer, tomaten op een bord. Besprenkel met koolzaadolie en zout en peper.

 

Eet smakelijk!