Ingrediënten voor 1 persoon
- 10 gram walnoten
- 15 gram feta kaas
- 75 gram kipfilet
- 1 el. koolzaadolie
- 1 el. honing
- 1 perzik
- 40 gram frambozen
- 30 gram sla
- 1/2 el. citroensap
- 1/2 el. appelazijn
- snuf peper en zout
Bereidingswijze
- Was de perzik en snijd in partjes
- Doe de helft van de frambozen samen met de appelazijn, citroensap, honing,
olie en wat peper en zout en pureer met een staafmixer fijn. - Verhit een grillpan en grill de perzikpartjes ongeveer 3 minuten per kant.
- Haal uit de pan en laat afkoelen.
- Bestrijk de kipfilet met de koolzaadolie (bakken) en bestrooi met peper en zout.
- Grill de kipfilet ongeveer 5 minuten per kant goudbruin en gaar, haal ui de pan en snijd in repen.
- Hak de walnoten grof en snijd de feta in blokjes.
- Verdeel de sla over een bord en leg hier de kipfilet, perzik, frambozen, feta en walnoten eroverheen.
- Besprenkel de salade met de frambozendressing.