Frisse zomerse salade

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 10 gram walnoten

  • 15 gram feta kaas

  • 75 gram kipfilet

  • 1 el. koolzaadolie

  • 1 el. honing

  • 1 perzik

  • 40 gram frambozen

  • 30 gram sla

  • 1/2 el. citroensap

  • 1/2 el. appelazijn

  • snuf peper en zout

Bereidingswijze

 

  1. Was de perzik en snijd in partjes
  2. Doe de helft van de frambozen samen met de appelazijn, citroensap, honing,
    olie en wat peper en zout en pureer met een staafmixer fijn.
  3. Verhit een grillpan en grill de perzikpartjes ongeveer 3 minuten per kant.
  4. Haal uit de pan en laat afkoelen.
  5. Bestrijk de kipfilet met de koolzaadolie (bakken) en bestrooi met peper en zout.
  6. Grill de kipfilet ongeveer 5 minuten per kant goudbruin en gaar, haal ui de pan en snijd in repen.
  7. Hak de walnoten grof en snijd de feta in blokjes.
  8. Verdeel de sla over een bord en leg hier de kipfilet, perzik, frambozen, feta en walnoten eroverheen.
  9. Besprenkel de salade met de frambozendressing.

Salade met gegrilde perzik

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Dit veld is vereist.

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Dit veld is vereist.

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!