Asperges met ham en bieslooksaus

Ingredienten voor 1 persoon

200 gram asperges

120 gram krieltjes in schil

60 gram achterham

40 gram crème fraîche light

1 ei

1 gram bieslook

1 gram knoflook

snufje peper en zout

Bereidingswijze

Schil de asperges rondom met een dunschiller of koop ze gelijk geschild

Kook de aspergers 5 minuten. Zet daarna het vuur uit en laat de asperges nog 10 minuten nagaren.

Kook ondertussen de krieltjes in water met zout in 10 minuten gaar.

Kook het ei in 8 minuten hard.

Meng de creme fraiche met de bieslook en pers de knoflook erboven. Breng op smaak met peper en zout.

Pel het ei en snijd in partjes.

Verdeel de asperges met de ham, krieltjes en ei over een bord en schep de bieslooksaus erbij.

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!