A25A0240

Een evenwichtige leefstijl voor iedereen met een druk en chaotisch (gezins)leven!

 • Breng kalmte en orde in je eetgewoontes
 • Voel je fitter en gelukkiger, zowel fysiek als mentaal
 • Leer gewicht verliezen zónder streng dieet en stoppen met jojoën
 • Verminder je trek in zoetigheid en (vr)eetbuien
 • Ontdek een haalbare en realistische manier van gezond eten
 • Nooit meer op dieet
 • Geniet van structuur in je leven!

Bij Dutch Diet begrijpen we dat je leven soms druk en hectisch kan zijn. Wij willen je helpen een goede balans te vinden met een gezonde leefstijl die bij jou past. Onze aanpak is eenvoudig, effectief en vooral erg duidelijk. Met Dutch Diet krijg je de handvatten om je eetpatroon te verbeteren, af te vallen zonder een streng dieet en tegelijkertijd te blijven genieten van het leven.

Ontdek wat Dutch Diet voor jou kan betekenen en ervaar hoe een gebalanceerde leefstijl je toekomst positief kan veranderen.

Dutch diet: Het gaat om méér dan zelfcontrole en doorzettingsvermogen

Worstel je met gewichtsverlies en het behouden van een gezond gewicht? Je bent niet de enige! Tussen je drukke baan en de zorg voor je gezin, is het lastig om consequent verantwoord te eten en te sporten. Het resultaat? Overdag eet je te weinig en eind van de middag of ‘s avonds heb je onweerstaanbare trek in ongezonde snacks en zoetigheid. Herken je deze moeizame zoektocht naar de juiste balans en leefstijl?

Ook de alles-of-niets-mentaliteit helpt niet mee. Steeds probeer je je leefstijl drastisch om te gooien: vanaf maandag alleen nog maar gezond eten en geen snoep meer. Maar na een paar dagen besef je dat je dit niet kunt volhouden.

Deze cyclus van diëten en falen maakt je gefrustreerd en ontmoedigd. Je wijt het aan een gebrek aan doorzettingsvermogen, maar er is een betere manier. Wij geloven dat gezond eten en fit worden helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Met onze aanpak ontdek je een leven zonder streng dieet, waar perfectie niet nodig is en je toch blijvende resultaten behaalt. Zo zit je voor altijd lekker in je vel, zowel fysiek als mentaal.

Recept Pizza a la Liv
Recept Dutch Diet kapsalon

De Dutch Diet methode is de oplossing voor jou als...

 • Jouw (gezins)leven hectisch en non-stop is
 • Gezond eten consistent volhouden een uitdaging lijkt
 • Je verdwaald bent in de wereld van gewichtsverlies
 • Je die oncontroleerbare snackbuien en dat emotie-eten wilt overwinnen
 • Je dieetmoe bent en klaar voor een blijvende gezonde balans
 • De overload aan voedings- en dieetinfo je doet duizelen
 • Je worstelt met perfectionisme en torenhoge eisen aan jezelf
 • Je vertrouwt te veel op zelfdiscipline en voelt je constant tekortschieten
 • Het tijd is om trots op jezelf te zijn en een boost te geven aan je zelfbeeld

Herken je jezelf hierin? Dan is het tijd om de kracht van een gebalanceerde leefstijl te omarmen en eindelijk je doelen te bereiken. Geef jouw leven een boost met onze Dutch Diet leefstijl!

We snappen dat jouw agenda bomvol zit met werk, gezin en sociale verplichtingen. Net als jij, vinden wij het belangrijk om de juiste balans te vinden en resultaten te behouden.

Waarom kiezen voor de Dutch Diet aanpak?

Balans in leefstijl en welzijn is belangrijker dan ooit. Een groeiend aantal mensen heeft te maken met overgewicht en mentale uitdagingen, waardoor een gezonde balans in voeding lastig te vinden is. De complexiteit van de dieetindustrie en tegenstrijdige adviezen maken het niet eenvoudiger. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om te weten hoe je gezonder kunt eten, wat kan leiden tot stress en moeite met gewichtsverlies en energie.
Daarnaast staan sociale media vol met fitte influencers en coaches die allerlei verschillende methoden promoten, van koolhydraatarm tot keto en intermittent fasting. En laten we de crashdiëten met shakes niet vergeten.

Maar het kan anders! Dutch Diet laat zien dat gezond eten en fit blijven niet ingewikkeld hoeft te zijn. We houden het simpel, haalbaar en realistisch, zodat een gezonde leefstijl niet als een verplichting voelt. Wij richten ons niet alleen op voeding, maar ook op je mindset. Want je goed voelen en je denkwijze aanpassen zijn net zo belangrijk als een fit en gezond lichaam!

DutchDiet-74

Met de Dutch Diet methode helpen we je om:

 • Dagelijks te bruisen van energie
 • Je mentaal sterker en beter voelen dan ooit
 • Een passende balans te vinden die aansluit bij jouw leven
 • Geen honger te ervaren tijdens het afvallen, omdat het geen dieet is
 • Blijvend gewicht te verliezen zonder ooit nog een dieet te volgen
 • Balans te vinden tussen gezonde, voedzame en heerlijke maaltijden

Met de Dutch Diet methode leer je, via onze 1-op-1 coaching of online academies, stap voor stap gezonder eten en een sterke mindset ontwikkelen.

We vinden het belangrijk dat je meer inzicht krijgt in voedzame voeding en zelf gezonde keuzes leert maken. Zo behoud je de balans tussen voedzaam eten en genieten van minder gezonde dingen. Je boodschappen haal je gewoon bij de supermarkt en het avondeten staat binnen 30 minuten op tafel. Ideaal voor een druk gezin.

Wat kun je bereiken met de Dutch Diet methode

De Dutch Diet methode is geen kortetermijnoplossing, maar een realistische en haalbare strategie voor blijvende resultaten. We helpen je om je voedingskennis uit te breiden, zodat je zelfstandig gezonde keuzes maakt en een evenwicht vindt tussen voedzaam en minder gezond eten. Onze weekmenu's bevatten ook ruimte voor genot, zoals een glaasje wijn of een snack.

1-op-1 Coaching
Kies voor onze persoonlijke begeleiding en duik dieper in het verbeteren van je leefstijl. Met onze hulp leer je bewuste keuzes te maken, gezond te eten en ontvang je drie maanden lang op maat gemaakte weekmenu's die perfect passen bij jouw situatie en leefstijl. Tijdens zes uur intensieve coaching bespreken we samen jouw uitdagingen en werken we doelgericht aan het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Na drie maanden krijg je de kans om zelfstandig verder te gaan met je eigen menu's, terwijl je nog steeds kunt rekenen op onze waardevolle ondersteuning. We blijven nog zes maanden beschikbaar voor al je vragen en bieden wekelijks chatcontact om je op de goede weg te houden. Daarnaast bieden we nog 2 contactmomenten aan voor een kop koffie en een weegmoment. Het gehele traject duurt negen maanden en hierin zijn we er om je te begeleiden bij het omarmen en behouden van jouw nieuwe leefstijl.

Online Academies
We bieden diverse online academies aan die je inzicht geven in voedingsprincipes, doorzettingsvermogen, persoonlijke groei en het verminderen van suikerinname en meer. Dutch Diet begeleidt je bij het kiezen van de beste voedingsproducten, biedt voedingsschema’s met boodschappenlijsten aan, leert je o.a. hoe je eenvoudig etiketten kunt lezen en hoe je heel simpel een foodswap kunt toepassen. Bovendien krijg je nuttige tips en creëer je structuur in je voedingspatroon.

Boek Let’s Eat
Wil je geen online academie volgen of een intensief traject aangaan, dan hebben wij ook een andere pakkende oplossing voor je: onze bestseller Let’s Eat ‘nooit meer op dieet’. Ook met behulp van het Dutch Diet  boek kun jij fantastische resultaten behalen.

Grijp nu je kans, investeer in jezelf en laat ons je begeleiden op weg naar een gezondere, gelukkigere en evenwichtige leefstijl. Verander je leven vandaag nog met Dutch Diet – samen zetten we die belangrijke stappen naar blijvende resultaten.

cover-letseat
IMG_0391-Enhanced-NR

Wie zijn de kracht achter Dutch Diet?

Hi! Wij zijn de zussen Patricia & Sabrina. Samen helpen we jou op een relaxte en toegankelijke manier om een gezonde leefstijl te omarmen. Weet je, toen we in 2017 begonnen, hadden we zelf al van alles geprobeerd: diëten die niet werkten en allerlei te-mooi-om-waar-te-zijn beloftes. Jep, ook wij trapten erin! Maar, laten we eerlijk zijn, er is geen magische pil voor gewichtsverlies zonder dat je er zelf iets voor doet.

Fast forward naar nu: we hebben meer dan duizenden boeken verkocht en zijn superblij met onze online Academy en persoonlijke coaching. Duizenden mensen hebben al plezier gehad van onze zelf ontwikkelde Dutch Diet Methode. En daar zijn we best wel trots op!

In 10 maanden tijd ben ik 45 kilo afgevallen. Dutch Diet heeft voor mij betekend dat ik op een gezonde manier kan leven. Ik zit super goed in mijn vel en ben veel fitter! Blij en trots ben ik eigenlijk wel dat ik dit toch maar even geflikt heb!

Kirsten
1-op-1 coaching

Kirsten_ervaringen

In het verleden had ik wel vaker een dieet gevolgd, dat ging even goed, maar na een tijdje was dat niet meer vol te houden. Inmiddels ben ik 32 kilo afgevallen en weeg nu 115 kilo. Jullie hebben mijn leven veranderd en daar zijn mijn vrouw en ik jullie erg dankbaar voor.

Bert
1-op-1 coaching

Bert-ervaringen

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!