Welkom bij de -5 KILO CHALLENGE!

Wil jij snel en effectief 5 kilo afvallen in slechts 28 dagen? Ontdek hoe onze challenge jou helpt om jouw doel te bereiken met een simpel en succesvol plan.


Wat is dit precies?

Deze challenge is een intensief programma in e-book vorm ontworpen om je in 28 dagen te helpen 5 kilo te verliezen. Door een combinatie van strikte weekmenu's, dagelijkse beweging en gerichte buikspieroefeningen, transformeer je jouw lichaam en boost je jouw energie en zelfvertrouwen.


Wat kun je verwachten?

  • 4 Strenge weekmenu's: Volledig uitgewerkte voedingsplannen die jou helpen gezond en lekker te eten terwijl je afvalt.
  • Dagelijkse beweging: Ontdek de effectiviteit van een wandeluitdaging. Hoewel 30 minuten wandelen simpel lijkt, durf jij de uitdaging aan te gaan om dit 28 dagen lang elke dag te doen?
  • Buikspieroefeningen: Specifieke oefeningen voor een strakkere buik en het elimineren van love handles.
  • Gezonde mindset: Werk aan een duurzame, gezonde levensstijl die je ook na deze 28 dagen kunt volhouden.

Voorlopige resultaten

Onze pilotdeelnemers hebben fantastische resultaten behaald:

  • Sandra: "Ik voel me al zoveel energieker! Mijn kleding zit losser en ik kan niet wachten om de eindresultaten te zien."
  • Maaike: "Na 2 weken ben ik al 3 kilo kwijt en mijn buikspieren beginnen zichtbaar te worden."
  • Lisa: "Wauw, wat een verschil in zo'n korte tijd! Ik voel me gezonder en sterker dan ooit. Ik ging van ochtendhumeur naar ochtendmens."
  • Trudy: "Ik heb meer energie, mijn mindset is verbeterd en de kilo's vliegen eraf. Echt een aanrader!"
  • Eva: "Ik ben nu 5,2 kilo lichter en voel me geweldig. De combinatie van voeding en beweging werkt perfect."

Doe mee en transformeer jezelf!

Met ons -5 KILO CHALLENGE  kun jij deze zomer stralen in je bikini (plan is gemaakt voor vrouwen)! Het is pittig, maar als je ervoor gaat, zijn de resultaten het meer dan waard.


Actieprijs

Mis deze unieke kans niet! Voor een beperkte tijd kun je deze challenge bemachtigen voor slechts €28 in plaats van €56. Grijp deze gelegenheid om je leven te transformeren en zet vandaag de eerste stap!


Bestel Nu!

Bestel vandaag nog jouw -5 KILO CHALLENGE (eBook) en begin je transformatie. Klik op de onderstaande knop om te bestellen en de uitdaging aan te gaan.

[Bestel nu voor €28!]


Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat houdt deze challenge precies in?
Het is een 28-daags programma met strikte weekmenu's, dagelijkse beweging en gerichte buikspieroefeningen. Het betreft een e-book/pdf-bestand.

Is het moeilijk om vol te houden?
Het vergt toewijding, maar met onze duidelijke plannen is het goed te doen.

Kan ik echt 5 kilo afvallen in 28 dagen?
Ja, onze pilotdeelnemers hebben laten zien dat het mogelijk is met de juiste inzet.

Is het een op maat gemaakt weekmenu?
Nee, het betreft een streng weekmenu speciaal gemaakt voor vrouwen. Het is niet geschikt voor vegetariërs, veganisten en bevat gluten en lactose.

Hoe ziet het document eruit dat ik ontvang?
Na betaling ontvang je een link en een e-mail met een downloadlink voor het PDF eBook. Het eBook is overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken. Het bevat alle weekmenu's, dagelijkse bewegingsopdrachten, buikspieroefeningen en aanvullende tips. Je kunt het eBook direct downloaden en opslaan op je computer, tablet of smartphone, of je kunt het printen als je liever een fysieke kopie hebt. Zo kun je op elk moment en op elke plek gemakkelijk aan de slag met de -5 KILO CHALLENGE.

Doe mee met de -5 KILO CHALLENGE en ontdek jouw fitte, energieke en zelfverzekerde zelf in slechts 28 dagen!

28 dagen challenge

In 10 maanden tijd ben ik 45 kilo afgevallen. Dutch Diet heeft voor mij betekend dat ik op een gezonde manier kan leven. Ik zit super goed in mijn vel en ben veel fitter! Blij en trots ben ik eigenlijk wel dat ik dit toch maar even geflikt heb!

Kirsten
1-op-1 coaching

Kirsten_ervaringen

In het verleden had ik wel vaker een dieet gevolgd, dat ging even goed, maar na een tijdje was dat niet meer vol te houden. Inmiddels ben ik 32 kilo afgevallen en weeg nu 115 kilo. Jullie hebben mijn leven veranderd en daar zijn mijn vrouw en ik jullie erg dankbaar voor.

Bert
1-op-1 coaching

Bert-ervaringen
IMG_0391-Enhanced-NR

Wie zijn de kracht achter Dutch Diet?

Hi! Wij zijn de zussen Patricia & Sabrina. Samen helpen we jou op een relaxte en toegankelijke manier om een gezonde leefstijl te omarmen. Weet je, toen we in 2017 begonnen, hadden we zelf al van alles geprobeerd: diëten die niet werkten en allerlei te-mooi-om-waar-te-zijn beloftes. Jep, ook wij trapten erin! Maar, laten we eerlijk zijn, er is geen magische pil voor gewichtsverlies zonder dat je er zelf iets voor doet.

Fast forward naar nu: we hebben meer dan duizenden boeken verkocht en zijn superblij met onze online Academy en persoonlijke coaching. Duizenden mensen hebben al plezier gehad van onze zelf ontwikkelde Dutch Diet Methode. En daar zijn we best wel trots op!

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief

Kun je de nieuwste tips en tricks uit de wereld van gezond leven niet weerstaan? Kom dan bij onze Dutch Diet familie! Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de leukste weetjes en updates direct in je inbox. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!